Lej cykler i Sri Lanka og oplev meget mere

Er man taget en tur til Sri Lanka, vil man gerne ud at se en masse. Går man rundt, kan man dog hurtigt blive træt i kroppen.

Når man kommer til et varmt land som Sri Lanka, tager det ofte et godt stykke tid at vænne sig til klimaet. Derfor vælger en del turister en aktiv cykelrejse.

Så er der både plads til den daglige motion samt at lægge og slappe af på stranden. Det er da den perfekte kombination.

Få mere ud af dagen med en aktiv cykelrejse

Når man befinder sig i udlandet, kommer man som regel rundt til fods, i en lejet bil eller offentlig transport.

Ligeledes vælger nogle at tage en taxi, da det kan være ganske billigt i nogle lande. Vil man slippe billigt når det kommer til transport, er cyklen et godt valg.

Disse er nemlig billige at leje og er en del hurtigere end til fods. Måske når man ovenikøbet at komme lidt i form på sin rejse. Der er hvert fald ingen tvivl om, at man får pulsen mere op ved at cykle fremfor at gå.

Når man befinder sig i hvilket som helst udland, er det altid godt at lave lidt research på forhånd. Dette er også gældende når det kommer til Sri Lanka.

Seværdigheder, trafikregler, sociale normer og meget mere kan være gode at kende til. For mere info om Sri Lanka, klik her. Når man har fået et overblik, er det nemmere at planlægge.

Måske er der et smukt monument, man aldrig har hørt om. Ligeledes kan der være dele af storbyer, som er for farlige til at besøge. Der kan være mange ting, der er værd at vide. Har man ikke lyst til at gøre det store arbejde, findes der ofte guides på nettet. Disse dækker typisk alt fra storbyer til hele lande.

Undersøg cykelmulighederne på forhånd

Har man planer om en cykelrejse, er det en god ide at undersøge mulighederne hjemmefra. Det er nemlig super rart at have et overblik.

På den måde kan man se hvor man overhovedet kan cykle. Samtidig er det i det hele taget bare rart at kende destinationen lidt. Både i forhold til geografien, men også seværdigheder, restauranter og lignende.

Har man f.eks. ikke styr på, hvordan man kommer fra lufthavnen til hotellet, kan det godt virke lidt stressende. Især når man lige er ankommet og måske ikke er helt klar i hovedet.

Medbringer man ikke egne cykler, skal man naturligvis leje dem. Derfor er det også smart at finde ud af dette før man rejser. Kan man lave en aftale på forhånd, er man som regel sikker på, at der er styr på det hele. Dog er det som regel ganske let at låne cykler.

Bruger man cykelhjelm, kan det også være at man skal undersøge om de har dette. Der er klart en masse research at lave før man rejser. Er man mere den spontane type, kan man selvfølgelig også bare springe ud i det. Dog er det altid rart at være forberedt på lidt af hvert i et fremmed land.

Cykel tur med børn

Det er ikke i alle lande, at man bruger cykelstole til børnene og derfor kan det være en god ide, at undersøge dette inden afrejse.

Ellers kan i risikerer, at i møder op ved cykeludlejeren og så skal barnet blot sidde på bagagebærer eller styret.

På Sri Lanka findes der udlejere, der har cykelstole, men der er langt imellem dem. Flere af udlejerne anbefaler slet ikke, at man har børn under 3 år med på cyklen og børn skal typisk også være over 10 år før de må cykle selv.

You May Also Like

About the Author: Mikael Warming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *