Tag på en aktiv ferie og skab minder med din familie

Hvis du vil kombinere en familieferie med en aktiv ferie, er der rige muligheder. En af de bedste og mest alsidige ferieformer er cykelferier, da det her også er nemt at inkludere små børn i en aktiv ferie. Hvis børnene er for små til at cykle selv, kan de nemlig sidde i en trækvogn på cyklen og stadig være en del af den aktive ferie.

Et af de steder du kan tage hen, hvor du får mest for pengene, er Østeuropa. Denne del af Europa har længe været overset, men byder på et væld af smuk natur og gode oplevelser. Derudover finder du et varmt klima i mange af destinationerne, og så er det betydeligt billigere at holde ferie i Østeuropa end i Danmark.

Aktiv ferie i Tjekkiet

I kan blandt andet drage mod Krkonose-bjergene, der ligger i Tjekkiet. Det kan være en fordel at købe en pakkerejse til disse destinationer, da det kan være et stort arbejde at planlægge ruter med mere selv, hvis man ikke er kendt i området. Hos aktivferie.dk kan du købe flere forskellige pakkerejser til aktiv ferie i Tjekkiet.

I Krkonose-bjergene kan du komme afsted fra 3.850 kr. pr person i 4 dage. Med i prisen hører 4 overnatninger på 3 forskellige hoteller, morgenmad på hotellerne, transport af bagage mellem hotellerne og detaljeret kort over ruterne.

Der er også rig mulighed for at holde en aktiv ferie på mere kendte feriedestinationer, der også kan gøres yderst billigt. Hvis i vælger at tage til Spanien er I næsten garanteret et varmt klima og sol. Det er også muligt, til meget billige penge, at købe en kombineret ferie med både spa og fitness. Et wellness-ophold ca. 90 minutter fra Barcelona koster kun fra 3.000 kr. pr person og giver adgang til alle de fitness-timer I kunne ønsker jer at deltage på.

Med i prisen får I også halvpension, fri adgang til spa, 7 overnatninger på hotellet og med til turen hører desuden også en dansktalende guide. Det er desuden muligt at dyrke spinning, vandgymnastik, pilates og andre udfordrende fitness-former. Se mere her.

You May Also Like

About the Author: Mikael Warming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *