Invester dine penge på alternative måder

aktier

Det er i stigende grad blevet normalt at investere sine penge på nye og kreative måde gennem internettet. Noget af de nyeste indenfor denne kategori er Crowdlending. Dette er, som navnet indikerer, en måde hvorpå privatpersoner fungerer som investorer. Med andre ord spytter privatpersoner penge i en virtuelt bank, og derigennem bliver deres penge udlånt til privatpersoner til en hvis rente. Der er flere fordele ved denne form for investering.

Det er blandt andet en fordel for låneren, da renten typisk vil være mere attraktiv end at låne gennem et af de mere tvivlsomme hurtiglån på nettet, der typisk har en gigantisk rente. Derudover giver Crowdlending en mulighed for personer, der ikke typisk ville blive godkendt i banken, en chance for at låne penge. Derudover er denne type investeringer relativt ny, men da investeringer på nettet er i rivende udvikling og konstant bliver mere og mere populær, kan det tit give et stort afkast.

Før man begynder at investere penge er det dog vigtigt at sætte sig grundigt ind i det, så man ikke ender med at brænde nallerne. På Min Investering kan du finde udførlige guides til blandt andet Crowdlending og også finde anmeldelser af diverse hjemmesider, der tilbyder Crowdlending. På denne hjemmeside finder du også en for og imod-artikel, så du bliver i stand til at vurdere, om ulemperne er noget du kan leve med.

Hjemmesiden oplyser for eksempel også om skattereglerne for Crowdlending. Her kan du blandt andet læse om, hvordan et tab kan give berettigelse til fradrag. Du bliver ikke beskattet af det beløb du modtager fra Crowlending, men kun af renterne. Dermed fungerer din investering i Crowdlending på samme måde som andre former for at låne penge ud. Hjemmesiden oplyser desuden også, at Crowdlending anses for at være en risikofyldt investering, men at afkastet typisk ligger på omkring 10-12%, hvor en aktieinvestering forventes at give 5-6%. Forfatteren af hjemmesiden vurderer desuden, at Crowdlending har samme risiko som aktiemarkedet. Siden anbefaler også at lave en spredning af sin investering på mindst 500 lån og gerne op på 1000 lån, for at få det bedst mulige afkast.

You May Also Like

About the Author: Mikael Warming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *