Gaveidéer til de aktive og for firmaer

Der findes lige så mange ferieformer som der findes mennesker, og det er vigtigt at finde ud af, hvordan man helst vil holde sin ferie. Nogle vil gerne ligge på en strand i solen, mens andre hurtigt bliver trætte af dette og har brug for oplevelser i løbet af dagen.

Aktive oplevelser for alle

På hjemmesiden https://duglemmerdetaldrig.dk/gaveideer/ får du et overblik over de bedste aktive oplevelsesgaver på markedet – og her er noget for enhver smag. For eksempel er det muligt at købe en tur til en klatrehal, og dette er samtidig en af de budgetvenlige gaver. Den koster nemlig kun fra 349 kr. pr person, og gaven kan opleves i København på Refshaleøen. Det er derudover også muligt at booke oplevelsen som gruppe, og det er da også en aktivitet, der er perfekt til større selskaber, for eksempel for firmaer, der skal afholde fester og team building.

Noget for firmaet?

En af de andre oplevelser, der også vil egne sig godt som firmaevent, er en ost- og vinsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus. Denne kombination af øl- og vinsmagning er det perfekte match. Med i oplevelsen får man en rundvisning på mejeriet og bryggeriet med tilhørende fortællinger om produktionen. Eventen afholdes på Sydfyn, og en vigtigt detalje er, at mejeriets Fynbo Ost blev kåret som Nordens Ost i 2010. Eventen koster 249 kr. pr person.

Hvis det er derimod er en mere personlig gave, man er ude efter, har hjemmesiden et rigt udvalg til mænd også. Det er for eksempel muligt at komme til bøf og bajere i Timm Vladimirs køkken. Her er det ikke slankemad, der er i fokus, men derimod den gode smag af især af bøf og bearnaise. Men det er ikke kun bøf og bearnaise, der er på menuen, men også tatar med hjemmelavede chips, svinebryst, frugtsalat med mascarpone creme og øl fra eget bryghus. Denne oplevelse koster 1045 kr. pr person.

Et andet lignende event, der vil falde i enhver mands smag, er ølsmagning hos Wintercoat i Århus. Wintercoat er et mirkobryggeri og er familiejet. Her får du med i prisen en rundvisning på bryggeriet samt ølsmagning. Bryggeriet brygger i alt 6 forskellige øl.

You May Also Like

About the Author: Mikael Warming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *