Find de bedste cykellygter – Guide

cykel

De fleste, der bor i storbyen, har cyklen som deres foretrukne transportmiddel, og for beboere i provinsen er det også et populært og nemt transportmiddel. I byen er cyklen det hurtigste og mest bekvemme transportmiddel for at komme igennem den tykke trafik. Derudover er det gratis, man er ikke afhængig af afgangstider og så giver det en masse motion.

Gode cykellygter er nødvendige

Derfor er det også vigtigt at have udstyret i orden, og især når det er udstyr, der har noget med sikkerhed at gøre. De fleste, der bruger deres cykel jævnligt, ved sikkert hvor svært det er at finde gode cykellygter. Det er efterhånden muligt at købe cykellygter i de fleste dagligvarebutikker, men de holder sjældent længe, og mange er endda defekte fra starten af.

På velovelo.dk kan du læse om de bedste cykellygter på markedet, og deres artikler er baseret på produkter, der har vundet tests. Se nogle af de bedste cykellygter her. Hjemmesiden skriver blandt andet om nogle lygter fra mærket Lezyne og som har vundet en pris for de bedste cykellygter i test.

Lygterne er da også virkelig smarte. For det første er designet meget lækkert, og for det andet kan batteriet oplades via USB. Hjemmesiden oplyser desuden også, at lygterne har en styrke på 200 lumen, hvilket garantere dig et synligt lys på din tur. Derudover har lygterne 5 forskellige funktioner, hvilket må siges at være flere end de fleste andre lygter på markedet.

Lygterne fra Lezyne ligger som regel i den dyre ende af skalaen. Dog er det værd at overveje om man vil spare på lygterne i længden, da man skal skifte de billigere lygter meget oftere end lygterne fra Lezyne. De dyreste lygter fra Lezyne koster på tilbud hos Cykelexperten 799 kr. pr lygte.

Firmaet har dog også lavet billigere produkter, og her er det muligt at få et lygtesæt fra samme hjemmeside til 249 kr. Her er lygterne på 15 lumen og der tændes og slukkes på linsen. Derudover er de i et moderne strømlinet design, og selve lygtehuset er kun 25 mm langt. Hos cykelexperten.dk tilbydes der desuden også gratis fragt ved køb over 299 kr.

You May Also Like

About the Author: Mikael Warming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *