De bedste abonnementer til dem, der bruger meget data

data

Smartphonen har fået sit indtog de senere år, og den er kommet for at blive. I dag indeholder telefonen alt hvad man kunne have brug for, og hvor man før var tvunget til at planlægge alting godt hjemmefra, er det nu muligt at gøre on the go. Derudover er der flere og flere funktioner, der bliver integreret i telefonen. Nu er det ikke kun muligt at tage billeder og surfe på nettet, det er også muligt at lade Dankortet blive hjemme og betale med mobilen.

De fleste nytilkomne funktioner er linket til data, og det er umuligt at udnytte sin telefon til fulde uden data. Derfor er det også vigtigt at vælge det helt rigtige mobilabonnement med den rigtige mængde data. For hvis man køber for lidt, kan man løbe tør tidligt inde i måneden og enten skulle købe mere (hvilket som regel er dyrere) eller betale for alt for meget data, og dermed betale for noget man ikke bruger.

Derfor er det altid en god idé at kigge på, hvor meget man bruger på ens regning og undersøge, hvor meget data, taletid og sms’er man har brug for. Hvis man for eksempel ikke snakker så meget i telefon, er det måske ikke en god idé at vælge et abonnement med fri tale, da man jo dermed betaler for noget man ikke skal bruge og måske har mindre af noget andet i abonnementet.

Er du ofte på cykelrejse og taber du din mobil, se hvilken der er bedst:

Få overblikket over mobilabonnementer

På hjemmesiden Billig Mobil Abonnement kan du få et overblik over de mobilabonnementer, der udbydes hos de forskellige selskaber. Hjemmesiden giver dig en lister over abonnementerne med informationer om, hvad det koster om måneden, om der er fri tale, hvor meget data abonnementet inkluderer og så videre. 

For dem, der bruger rigtig meget data, har Full Rate for eksempel et abonnement, der inkluderer 30 GB data og 10 timers taletid, til dem, der både taler meget og bruger meget data. Dette inkluderer derudover også 6 GB data i Europa, fri sms og fri oprettelse. Det smarte ved Billig Mobil Abonnement er blandt andet, at den også viser, om abonnementet har binding, hvilket abonnementet hos Full Rate for eksempel har, på 6 måneder.

You May Also Like

About the Author: Mikael Warming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *