Aktiv ferie i Esbjerg – som firma eller privat

golf i esbjerg

Mange virksomheder gør brug af hoteller til at afholde diverse møder og kurser, og med god grund. Visse hoteller er indrettet til præcis dette formål, og på den måde kan hotellets rammer og services lette arbejdet for virksomheden.

I Danmarks femtestørste ligger Esbjerg Conference Hotel. Som navnet lover er hotellet indrettet til at skabe konferencer, der imponerer. Her er det muligt at få skræddersyet sin helt egen mødepakke, der kan danne rammer om konferencer, kurser, landsmøder og dagsmøder, med koordinatorer fra hotellet.

Her er det således muligt at afholde store virksomhedsophold uden de store gener eller planlægninger. Hotellet ligger centralt i Esbjerg og har 4 stjerner. Desuden er det lokaliseret tæt på sportsfaciliteter og kultur, så der er noget at give sig til, når arbejdsdagen er overstået. Hotellet har også gode og rige parkeringsmuligheder.

Golf i Esbjerg – også for private

Det er dog også muligt at besøge stedet som privatperson. Her er det både muligt at besøge hotellet som familie, enkeltperson eller at booke et golfophold. Hotellet har en aftale med Esbjerg Golfklub, der er indehaver af to golfbaner, hvor den ene af banerne har 18 huller. Det er muligt at købe greenfee billigt gennem hotellet, og det er også muligt at booke enten enkelt- eller dobbeltværelser som en del af denne pakke.

Ydermere har Esbjerg Conference Hotel specialiseret sig i grill-buffeter. Som de fleste ved, er maden et af de bærende elementer i enhver ferie eller ethvert ophold, og Esbjerg Conference Hotel har specialiseret sig i at lave grill-buffeter med forskellige temaer. De variere fra fransk og italiensk over til sæsonbestemte temaer.

Grill-buffeterne tilbydes desuden også til en aldeles fordelagtigt pris, nemlig kun 235 kr. pr person, børn spiser til halv pris og en fødselar spiser gratis. Det er også muligt at bestille ost og dessert som tilkøb samt vin, der anbefales ud fra menuens indhold. Buffeten serveres mandag til lørdag.

Hotellet kan også hjælpe dig med at tilgå de mange nærliggende attraktioner. For eksempel vil det være en drøm for børnene at komme i Legoland i Billund, komme på Ribe Vikingecenter eller i Givskud Zoo. Hotellet er heller ikke langt fra Vadehavscentret, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

You May Also Like

About the Author: Mikael Warming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *